Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

Linkuri utilePrivatization

E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză a participat cu un pavilion la cea de-a 6-a ediţie a Târgului internațional de comerț cu serviciile din Beijing CIFTIS 2018

În perioada 28 mai – 1 iunie curent, Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză a participat cu un pavilion la cea de-a 6-a ediţie a Târgului internațional de comerț cu serviciile din Beijing.

Expoziţia a avut loc în incinta Centrului Național de Conferințe din China, orașul Beijing. Participarea Ambasadei a fost susţinută de prezenţa a 3 companii vinicole moldoveneşti (Chateau Vartely, Purcari şi Glasonia).

Târgul este organizat anual de către Societatea de cercetare a dezvoltării urbane din China și este susținut de către Ministerul Comerțului al RPC și Guvernul municipal Beijing.

În marja evenimentului au fost organizate o serie de forumuri și discuții de afaceri. Ediția din acest an a fost vizitată de mii de vizitatori din China şi din celelalte ţări ale lumii, printre care experţi, importatori, distribuitori, jurnalişti, bloggeri şi potenţiali parteneri de afaceri.

Participarea RM a avut drept scop promovarea oportunităţile de afaceri și investiționale, turismului şi vinurilor moldoveneşti, stabilirea relaţiilor noi de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente şi cunoaşterea tendinţelor pieţei chineze.

CIFTIS este una dintre cele mai cuprinzătoare platforme din întreaga lume specializată în comerţul cu servicii, care acoperă o serie de sectoare în domeniul afacerilor, comunicării, construcțiilor și ingineriei, distribuției, educației, mediului, finanţelor, sănătăţii, turismului, culturii, sportului, transportului etc.