Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

Linkuri utile


Privatization

E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea Ambasadei Republicii Moldova la Târgul de caritate ”Dragostea nu cunoaște hotare”

La 21 octombrie curent, Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză a participat cu un stand de țară la cea de-a 10-a ediţie a târgului de caritate ”Dragostea nu cunoaște hotare”, organizat de către Ministerul Afacerilor Externe chinez și Fundația pentru Eradicarea Sărăciei din China, eveniment patronat de către doamna QIAN Wei, soția Ministrului Afacerilor Externe al Republicii Populare Chineze, WANG Yi.

Tema evenimentului caritabil din acest an a fost ”Să auzim dragostea din întreaga lume”, având drept scop colectarea de fonduri pentru achiziționarea implanturilor cohleare copiilor hipoacuzici din familiile defavorizate din provincia Guizhou.

Participarea Ambasadei Republicii Moldova în China la Târgul de caritate a devenit o frumoasă tradiție, iar prezența la ediția din acest an fost posibilă grație sprijinului companiilor autohtone ”ASCONI WINARY”, ”PURCARI” și ”MONICOL”, care au susținut cauza nobilă cu vinuri, prune uscate, miez de nucă și țuică. Din vânzarea produselor, Ambasada Republicii Moldova în China a donat suma de 18462 yuan (2715 dolari SUA).