Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză

Linkuri utile


Privatization

E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea Ambasadorului Denis Jelimalai la evenimentul dedicat celei de a 20-a aniversări de la fondarea companiei Warner Group

În perioada 26 – 28 octombrie curent, Ambasadorul Republicii Moldova la Beijing, Denis Jelimalai, a participat la evenimentul dedicat celei de a 20-a aniversări de la fondarea companiei Warner Group, ce a avut loc în orașul Tianjin.

În cadrul evenimentului, Ambasadorul a avut o întrevedere cu Președintele Warner Group, Jason CHEN, care a subliniat că este interesat în stabilirea contactelor cu Ambasada, în vederea identificării unor domenii de cooperare de interes comun dintre întreprinderea pe care o conduce și companiile din Republica Moldova.

Ambasada a fost co-organizatorul evenimentului (drapelul Republicii Moldova și însemnele Ambasadei figurând pe toate materialele de prezentare a acțiunii) și a sponsorizat Gala Festivă cu vinuri moldovenești pentru consumul nemijlocit la banchet, dar și pentru loterie. La fel, în cadrul galei, Ambasadorul a prezentat industria și producția vinicolă din țara noastră.

De asemenea, Ambasadorul Denis Jelimalai a oferit un interviu postului de televiziune Tianjin - Teda, în cadrul cărui a menționat recenta vizită a Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Tudor ULIANOVSCHI, la Tianjin, întrevederea cu primarul ZHANG Guoqing și importanța implementării obiectivelor trasate de către cei doi lideri, în vederea impulsionării cooperării pe multiple planuri Tianjin - Republica Moldova. Ambasadorul a ținut să informeze audiența că un prim pas în materializarea celor trasate în cadrul întrevederii menționate, este evenimentul de promovare a oportunităților de afaceri din Republica Moldova, pe care Ambasada îl va organiza în comun cu Comitetul pentru Afaceri Comerciale al Primăriei Tianjin, în luna noiembrie curent, la care vor fi invitați oficiali, oameni de afaceri, asociații comerciale etc. din Tianjin, ZEL TEDA, alte orașe din regiune.